Published On: hét, jan 18th, 2016

A B Consulting nyerte el a Főpolgármesteri Hivatal tenderét

Budapest-Fovaros-Fopolgarmesteri-HivatalB Consulting Kft. nyerte a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal vagyonvédelmi rendszerek beszerzésére és telepítésére kiírt pályázatát. A beszerzés célja biztonsági és vagyonvédelmi rendszerek kialakítása a Városház utcai Főpolgármesteri Hivatalban.

A munka -mások mellett- tartalmazza az épület Károly körúti kerítésrész, és az udvari bejáratnál lévő kerítés elektronikus védelmi rendszerének kiépítése kültéri infrasorompó rendszer telepítését. A kerítés belső részén infrasorompó oszlopokat kell elhelyezni. A hivatal egyes pontjain a régi, elavult meglévő beléptető rendszer vezérlőit és olvasóit szükséges lecserélni, valamint munkaidő nyilvántartó terminállal kell ellátni.

A vagyonvédelmi eszközök telepítésését működő irodaházban kell végrehajtani, úgy, hogy az a hivatal munkáját ne akadályozza. A rendszerek üzembe helyezését követően el kell végezni az ISO 9001 számú minőségbiztosítási rendszerben előírt ellenőrzéseket. A szerződés eredetileg becsült összértéke 15 590 000, a végleges összértéke nettó 15 459 129 forint lett. A tenderen indult még a Techno Security Zrt., a Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft., és a 8Persecutor Vagyonvédelmi Kft.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu