Published On: szo, dec 23rd, 2017

Autót kaptak karácsonyra a környei polgárőröK a Bridgestone-tól

Gépkocsit adományozott a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az autó a klasszikus polgárőri közbiztonsági feladatok, a járőrözés, illetve a tűzesetek során felmerülő műszaki mentési feladatok gyors ellátásában segíti majd az egyesület munkatársait és önkénteseit. Az autót a Bridgestone a tatabányai gyárában gyártott új, téli abroncsokkal is felszerelte.

A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai állandóan szolgálatban és mozgásban vannak. Az egyesület tagjai és önkéntesei ugyanis nemcsak Környén, de a külterületeken – Környebányán, Szentgyörgypusztán, Irtáspusztán, Tagyospusztán, a Homokdűlőben, Öreghegyen és Fácánkertben – élők élet- és vagyonvédelmében is nélkülözhetetlen feladatokat látnak el. Az egyesület 38 munkatársa és gépjárműveik a klasszikus közbiztonsági teendők mellett katasztrófavédelmi, tűzoltási és műszaki mentési feladatokat is végeznek, egyik legfontosabb eszközük a gépkocsi.

“Környe és a környeiek támogatása kiemelten fontos számunkra, hiszen vállalatunk itt működik, munkatársaink közül pedig sokan itt élnek családjukkal együtt. Örömmel támogatjuk ezért a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékenységét, hiszen a szervezet tagjai mindannyiunk biztonságáról gondoskodnak nap, mint nap” – mondta Topolcsik Melinda, a társaság ügyvezető igazgatója. “Bízunk benne, hogy ezzel a gépkocsival mi is hozzájárulhatunk az egyesület nélkülözhetetlen munkájának gördülékenyebbé tételéhez”- tette hozzá az igazgató.

“A környeiek élet- és vagyonvédelme kiemelt prioritás az önkormányzat számára, ezért minden olyan felajánlást és segítséget örömmel fogadunk, amely ezt a célt szolgálja” – mondta Beke László, Környe polgármestere. “A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.-től kapott gépkocsival a Környén és a külterületein élő több mint 4600 ember mindennapjait tehetjük biztonságosabbá, ami egyébként is igen hangsúlyos, de ilyenkor, a karácsonyi és téli időszakban különösen jelentős feladat számunkra – fogalmazott a polgármester a december 20-i átadó ünnepségen, a környei Közösségi és Tájházban.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu