WINI Security Kft.

A budapesti székhelyű WINI Security Kft. ma az őrzésvédelem óriási spektrumát kínálja három területi egységben, országos lefedettséggel. A működés mintegy hatszáz vizsgázott szakember alvállalkozói rendszerben történő közreműködésével és közel 20 fős menedzsment irányítása mellett zajlik. A cég színvonalas technikai felszereltsége és prevenciós tevékenysége garantálja az őrzésvédelmi tevékenység folyamatos, megelőző célzatú ellenőrzését annak érdekében, hogy a minden elemében maximálisan felelhessünk meg a megbízói elvárásoknak. Az országban mind több logisztikai park, irodaház, kiemelt objektum, építkezés és nagyberuházás veszi igénybe a WINI által garantált őrzésvédelmet.

A WINI Security Kft. (a névváltozás előtt Wing Security Kft.) 1999-ben egy multinacionális vállalat vagyonvédelmi üzletágából vált önálló vállalkozássá.
A Kft. vezető munkatársai akkorra már nagy tapasztalatokat szereztek az őrző-védő tevékenység irányításában. A menedzsment 2005-ben megvásárolta a céget, így a társaság kikerült a cégcsoport közvetlen érdekeltségi köréből.
A tulajdonosok folyamatos és határozott törekvése, hogy a WINI Security Kft. átlagos piaci árakon nyújtson az átlagosnál magasabb színvonalú, minőségi szolgáltatást a megbízóinak. Ehhez alakították ki a cég stratégiáját, amelynek lényege az átgondolt és tervszerű építkezés.
A cégépítésnél fontos szerepet játszott a korábbi vállalat struktúrája. Az új tulajdonosok a korábbi szerkezetet csak addig bontották vissza, hogy a megmaradt alapokra biztonságosan lehessen egy új, korszerű cégstruktúrát építeni. Ez az átgondolt tervezés is hozzájárul ahhoz, hogy az 1999-ben alapított cég 2005 óta megnövelte őrzésvédelmi szolgáltatásának a mennyiségét.
A klasszikus értékek és a folyamatosan jelentkező új kihívásokra adott válaszok ötvözése mind a mai napig jellemzi a cég működését. Mindezt persze úgy, hogy a menedzsment egy pillanatra sem veszíti szem elől a legfontosabb alapelveit. Ezek az alapelvek:

  • A vonatkozó jogszabályok betartása
  • A vevői igények maximális kielégítése
  • A korrekt üzleti magatartás, a kölcsönös bizalom megőrzése
  • A kompromisszumok nélküli minőség
  • A teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatás
  • A WINI Security Kft. célkitűzése egy mondatban is megfogalmazható:
  • „Ár-érték arányban a legjobb”


Adószám 11820486241
Cégjegyzékszám 01 09 678338
Teljes név WINI SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név WINI SECURITY Kft.
Ország Magyarország
Település Budapest
Cím 1025 Budapest, Alsó Zöldmáli út 9.
Web cím www.wingsec.hu
E-mail [email protected]
Telefon +36 20 9848 207
Fő tevékenység 8020. Biztonsági rendszer szolgáltatás
Alapítás dátuma 1999.01.08
Jegyzett tőke 3 000 000 HUF
Utolsó létszám adat 29 fő
Tulajdonosok száma 3
Vezetők száma 2 fő