Z&Z Biztonságtechnika Kft.

A Z&Z BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. speciális biztonsági berendezések és rendszerek forgalmazásával, telepítésével, valamint biztonságtechnikai szaktanácsadással és oktatással a hazai védelmi szektor meghatározó szereplője.

A ZNZ termékportfóliója kiemelt figyelmet szentel a folyton változó biztonsági környezetnek és a globális trendeknek, így a forgalmazott berendezések és eszközök nem csak műszaki színvonalukban, megbízhatóságukban és minőségükben, hanem technológiai fejlettségükben is a legmagasabb szintet képviselik.
Az 1991 óta működő magyar tulajdonú társaság 1994 óta a világ élvonalához tartozó Smiths Detection biztonsági röntgengépek és veszélyes anyag detektáló berendezések, valamint a piacvezető CEIA fémdetektáló készülékek kizárólagos forgalmazója. Ezek mellett számos piacvezető márka termékeit is kínálja a hazai piacon: az angol Scanna MSC hordozható röntgenberendezéseit, illetve az angol Energetics Technology és a francia Sema World robbantás elleni passzív védelmi eszközeit. A kezelői oktatásokhoz két meghatározó cég, a német STI és a svájci CASRA hazai képviseleteként professzionális oktató- és szimulátor szoftvereket kínál a kezelők egyéni vagy csoportos kiképzéséhez.
A NATO beszállítói minősítéssel is rendelkező ZNZ ügyfelei között kiemelten védett állami- és közintézmények, valamint multinacionális vállalatok is megtalálhatóak.
Egyebek mellett a bíróságok, a büntetés-végrehajtási intézetek, a Belügyminisztérium és a Magyar Rendőrség különböző intézményei, a legnagyobb bankok és pénzintézetek, valamint a Budapest Airport is a ZNZ által forgalmazott és üzembe helyezett legmodernebb berendezéseket alkalmazzák.
A ZNZ Preventive Technologies az általa képviselt kiemelkedő színvonalú termékekhez szakszerű konzultációt, egyedülálló eladás-utáni terméktámogatást és szervizhátteret biztosít. Ez magába foglalja az ügyfelek igényeinek és biztonsági kockázatainak felmérését, a megfelelő berendezések és rendszerek kiválasztását, szakszerű telepítést, kezelőszemélyzet oktatását, üzemeltetési tanácsadást, a gyors és megbízható karbantartást, javítást, illetve a folyamatos alkatrész-ellátást telephelyein fenntartott állandó készleteiből.

Adószám 10670130242
Cégjegyzékszám 01 09 569535
Teljes név Z&Z Biztonságtechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név Z & Z Export-Import Kft.
Ország Magyarország
Település Budapest
Cím 1141 Budapest, Paskál utca 27. B. ép.
Telephely, szállítási cím: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa u. 6.
Web cím www.zandz.hu
Telefon (+36-1) 220-5391
E-mail [email protected]
Fő tevékenység 4669. Egyéb m.n.s. gép, berendezés nagykereskedelme
Alapítás dátuma 1991.11.15
Jegyzett tőke 3 000 000 HUF
Nettó árbevétel 2 572 441 090
Nettó árbevétel EUR-ban 7 045 275
Utolsó létszám adat dátuma 2021.10.05
Utolsó létszám adat 16 fő
Tulajdonosok száma 1
Vezetők száma 3 fő