Published On: szo, okt 4th, 2014

Debreceni cég vigyáz az ügyészség pesti épületeire

A Bloc Quest Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozó Kft. nyerte el a Legfőbb Ügyészség biztonsági tenderét – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

kozponti nyomozo ugyeszseg
A hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljáráson a nyertes Bloc Quest Kft.-n kívül a Norton Security Kft. vett még részt. A debreceni székhelyű Bloc Quest az eredetileg becsült, mintegy 24 millió forintos díjnál valamivel többért, nettó 24,5 millió forintért vállalta az ügyészség három budapesti ingatlanának őrzését, valamint a portaszolgálati feladatok ellátását.

Az ügyészség azért döntött a hirdetmény nélküli tárgyalásos pályáztatási megoldás mellett, mert a megbízási díj nem éri el a nyílt eljárásra kötelező, nettó 25 millió forintos értékhatárt.

A tendernyertes Bloc Quest vigyázhat a Központi Nyomozó Főügyészség budapesti, VI. kerületi épületére, a Katonai Ügyészség II. kerületi, Fő utcai objektumára, valamint a IX. kerületi ügyészség Csokonai utcai épületére.

Forrás: BP

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu