Published On: csü, Sze 22nd, 2016

Innovatív ablakfólia óvja életünket és értékeinket

torott-uvegTalán nem is tudatosul bennünk, hogy milyen rejtett veszélyek leselkednek ránk a mindennapok során. Gondolta volna például, hogy az életünk szinte minden terén jelen lévő ablaküveg igen jelentős balesetforrás?

A törött üveg, okozza azt akár külső behatás, vagy robbanás, igen komoly sérüléseteket okozhat. Egy friss felmérés szerint a robbantásos terrorcselekmények, amelyek napjainkban sajnos egyre gyakoribbak, következtében kialakuló sérülések 90%-át repülő üvegdarabok okozzák.

Az ablaküveg felületek körülvesznek minket. Ott van az iskolában, otthon, a kórházban, a szállodában, a bevásárlóközpontban, a reptéren, a vasútállomáson, de sajnos sok esetben nem használnak biztonsági üveget. Betörések, vandalizmus, vagy robbantás esetén kialakulhat olyan vészhelyzet, ahol fennáll a törött vagy repülő üveg okozta sérülésveszély.

A 3M Hungária Kft. a mai napon megállapodott a Persecutor Kft.-vel, a kiemelt magyarországi forgalmazói együttműködésről. Mindkét vállalat minőségi szolgáltatást, innovatív technológiai megoldásokat nyújt a fenntarthatóságot és a versenyképességet szem előtt tartva.

A kiemelt forgalmazói státusz értelmében a Persecutor Kft. feladatköre kiegészül a fóliát telepítő szakemberek oktatásával, valamint a telepítői hálózat fejlesztésével. Az oktatás és terméktámogatás a 3M részére is kiemelt fontosságú, ezért alkalmazás fejlesztési mérnökein keresztül támogatja a Persecutort a közös célok elérésében.

A 3M teljeskörű védelmi megoldásokkal bíró ablakfóliákat kínál, amelyek nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással- és vandalizmussal szemben, mivel egy láthatatlan védőpajzsot képeznek az ablak- és ajtóüvegek belső felületén, meghosszabbítván a behatoláshoz szükséges időt.

Az új IPP rendszer (Impact Protection Profile – Rögzítő profil) számos lehetőséget biztosít a magán- és kereskedelmi célú ingatlanok tulajdonosainak, így megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb biztonsági és védelmi megoldásokat. A szabadalmaztatott multi-micro rétegtechnológiával készült Ultra fóliák nagymértékben növelik az általános biztonsági szintet és védelmet nyújtanak a betörés, az időjárás vagy egy esetleges robbantás okozta behatások ellen is. Az IPP rendszer és az Ultra Biztonsági & Betörésvédelmi Ablakfólia termékek kizárólag a 3M meghatalmazott ablakfólia kereskedőinél érhetők el.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu