Published On: csü, ápr 6th, 2017

Jön a Fegyveres Biztonsági Őrségek országos konferenciája

Idén május 11-12. között rendezik meg Balatonföldváron a Fegyveres Biztonsági Őrségek IX. Országos Konferenciáját — tudatta a Biztonságpiac.hu-val a rendező Magyarországi Fegyveres Biztonsági Őrök Szakmai Egyesülete (MFBŐSZE).

A program rendkívül tartalmasnak ígérkezik. Szigeti Lajos, az egyesület elnökének megnyitója után például a terrorizmus elleni védekezés feladatai az FBŐ esetében I.-IV.-es fokozatok esetén teendőket ismerteteti Lakatos Tibor rendőr ezredes, az ORFK Közrendvédelmi Főosztály vezetője. „A fegyveres biztonsági őr „szak, vagy ember” címmel tart érdekesnek ígérkező előadást Farkas István rendőr ezredes BM NOK főigazgatója.

A fegyveres biztonsági őrségek 2016-s ellenőrzéseinek tapasztalatairól, valamint a megszüntetett és újonnan felállított őrségeket fogja bemutatni Kertész Emese rendőr alezredes, a ORFK Közrendvédelmi Főosztály kiemelt főreferense.

Győrfi Ágnes klinikai szakpszichológus a testbeszéd szerepéről, jelentőségéről és jelzéseinek felismeréséről a végrehajtásra kerülő intézkedések során címmel tart előadást.

Több érdekfeszítő előadás mellett nagy érdeklődést válthat ki Fialka György, az SZVMSZK elnökének beszámolója. Ennek témája a vagyonvédelmi piac változásainak hatása a biztonságra, a vállalkozások számának csökkenése, a rezsiórabér emelkedése, a feketemunka visszaszorulása, és az átrendeződések a piacon.

Download (PDF, Ismeretlen)

Download (PDF, Ismeretlen)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu