Published On: sze, ápr 13th, 2016

Közeleg a Fegyveres Biztonsági Őrségek országos konferenciája

Idén május 5-6. között rendezik meg Balatonföldváron a Fegyveres Biztonsági Őrségek IX. Országos Konferenciáját — tudatta a Biztonságpiac.hu-val a rendező Magyarországi Fegyveres Biztonsági Őrök Szakmai Egyesülete (MFBŐSZE).

A program rendkívül tartalmasnak ígérkezik. Szigeti Lajos, az egyesület elnökének megnyitója után például a fegyveres biztonsági őrségek elmúlt évének értékelése, ellenőrzések tapasztalatairól, a fejlődési, bővülési irányokról számol be Lakatos Tibor rendőr ezredes, az ORFK Közrendvédelmi Főosztály vezetője. Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója napjaink egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó témájáról, az Iszlám Állam hálózatáról fog előadást tartani.

Ugyancsak érdekfeszítőnek ígérkezik, és több előadás témája lesz a drónok elleni védekezés aktuális kérdései. Keresztes József, a Milipol Zrt. vezérigazgatója a testkamerák szerepe és jelentősége a rendvédelemben címmel fog előadást tartani, de beszélni fog a hangágyú alkalmazásának lehetőségeiről is.

Horpácsi Ferenc rendőr ezredes, az ROKK RSZKK Kiképzési Osztály vezetője az intézkedéstaktikai képzés szerepe és jelentősége a fegyveres biztonsági őrségek tevékenységében című előadása is érdekesnek ígérkezik. Ugyancsak érdekfeszítőnek ígérkezik Pehely Balázs, a Spiller Trade Kft. ügyvezetőjének előadása, amelynek címe: Újfajta eszközök a tűzvédelemben. Kicsi és hatékony járőrtárs?

Konkrét, gyakorlati haszonnal kecsegtet Giczi István biztonságtechnikai mérnök (Ms), a MFBŐSZE alelnökének előadása, amely a fizikai védelem területén, a kockázatelemzés és kockázatkezelés elkészítésére nyújt majd kézzelfogható segítséget.

Az alább közzétett programot böngészve minden érdeklődő találhat az említett előadásokon túl is olyan témákat, amelyek miatt érdemes részt venni a konferencián.

Download (PDF, Ismeretlen)

Download (PDF, Ismeretlen)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu