Rólunk

Posted By Biztonságpiac.hu On péntek, április 16th, 2010 With 2 Comments

A Biztonságpiac.hu független internetes hírportál, a hazai biztonsági szakma releváns hírforrása. Írásaink nemcsak a szakma, a gazdasági és vállalati vezetők, hanem a munkaadók és a munkavállalók szakszerű informálódását is szolgálják.

A Biztonságpiac.hu hírportált üzemeltető társaságot, a Biztonságpiac Média és Kiadó Kft.-t Radványi Róbert cégtulajdonos, ügyvezető igazgató alapította. Az alapító elmúlt évekbeli szakmai munkája során felismerte egy komplex online biztonságpiaci hírportál hiányát, amely iránt a szakma részéről is egyre nagyobb igény mutatkozott. A kft. alapítója szakmai tapasztalataira és széles kapcsolatrendszerére támaszkodva vállalta, hogy társaival együtt létrehoz és üzemeltet egy objektív, de mindenki számára érthető és hiteles híreket megjelentető szakmai hírportált.

Alapos előkészítői munka után (a szakmai vélemények, igények folyamatos felmérése, elemzése mellett alakult ki a hírportál jelenlegi szerkezete) 2010 márciusában elindult a Biztonságpiac.hu hírportál, melynek elsődleges célja, hogy e speciális szakma legfontosabb ismérveit és híreit mind a szakmai, mind pedig a laikus érdeklődők számára hitelesen és érthetően adja közre. A portálon megjelenő hírek, cikkek, interjúk, információk első sorban a szakma munkájának elősegítését és népszerűsítését hivatott szolgálni. A portál szakszerűen követi a terület magyar és nemzetközi eseményeit, az ágazat változásait, és a korábbiaknál nagyobb figyelmet szentel a hírek gyakorlati hatásainak, a közvetlenül hasznosítható információknak is.

A Biztonságpiac Kft. a biztonsági szakmát tömörítő érdekképviseleti szervezetekkel – MBVMSZ (Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetsége), SZVMSZK (Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara), IBSSA (Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége), MBVE (Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesülete) – szakmai együttműködési megállapodást kötött. Ezen együttműködéseknek köszönhetően a szervezetek vállalták, hogy nem csak a hírportál szakmai munkáját segítik, hanem az információk nagy nyilvánossághoz való eljuttatása érdekében tagjaik és partnereik számára továbbítják hírportálunk híreit is.

A Biztonságpiac.hu csapata hisz benne, hogy tapasztalatainkat felhasználva hírportálunk a biztonsági szakma területeinek nélkülözhetetlen hírforrása lesz.

Biztonságpiac Kft.

Displaying 2 hozzászólás
Have Your Say
 1. Pusztai Károly szerint:

  Nos, 40 év tapasztalat van mögöttem a biztonsági szakmában, ebből 20 év a civil vagyonvédelemben. Tapasztalataim alapján arra hívnám fel a figyelmüket, hogy mint befolyásosnak tűnő fórum tegyenek hatékony lépéseket az alábbiakban, annak érdekében, hogy a szakma ne a kockázatot szolgáltassa, hanem valódi védelmet biztosíthasson. Megítélésem szerint óriási zavar van ezen a területen.Az alábbiakat ajánlanám figyelmükbe:
  1. A munkaerő kiszolgáltatottsága, szakmaiatlansága, felkészületlensége, megítéltetése ok-okozati összefüggések feltárása.
  2.Kizsákmányolás és fizetési visszaélések,az emberi méltóság megsértése körülményei.
  3.Megbízó és szolgáltató közötti összefonódások, kockázatai.
  4.Szerződési feltételek jelentős ellentmondásai, a biztonságot, védelmet jelentő tartalmi szolgáltatást illetően.A hiányosságok feltárása, a kockázatok ismertetése.
  5. A megbízók jelentős ismereti hiánya a biztonság, a vagyonvédelem, az IT biztonság és számos védelmi területeken.Korrekt tájékoztatás.
  6.A Biztonsági jelző egy-egy cégnél, akik még vagyonvédőnek is kevesek, rendbetétele.
  7.A fővállalkozó és “munkaerő közvetítő” kapcsolatában napjában jelentkező fő kockázati tényezők feltárása.
  8.” Ezen együttműködéseknek köszönhetően a szervezetek vállalták, hogy nem csak a hírportál szakmai munkáját segítik, hanem az információk nagy nyilvánossághoz való eljuttatása érdekében tagjaik és partnereik számára továbbítják hírportálunk hírleveleit is.”
  Használják fel lehetőségeiket ebben, a szakma helyén történő reális megítéltetésre, kritikára és önkritikára, hogy az végre elnyerje megérdemelt helyét a társadalomban és ne a kockázatot jelentse, hanem a valódi védelmet.

 2. Pusztai Károly szerint:

  Kommunikáció “szakember” szinten az aktuális bankrablások témájában.
  …… a vagyonvédelmi kamara elnöke így utólag is „értelmetlen hősködésnek tartja”…. Nagyon lapot leosztó kommunikáció fentről. Nyilván meg sem fordult a hölgy fejében, hogy Ő, márpedig most hős lesz.Most meg azt üzenik Neki, hogy nem kell ugrálni. Azt tette amit a belső énje diktált.Az, hogy miért tette azt és hogy helyesen cselekedett e, egy “szakértőnek” teljesen másként kéne megmagyaráznia. De ebben a szakmában általában így reagálják le a tetteket vagy nem tetteket. Felülről végtelen okosan és tapasztaltan. Itélkeznek, pedig sokkal inkább értékelni kéne. A félreértések elkerülése végett, a szakmára jellemző, reflexkénti megnyilvánulásban jelen lévő, de attól jócskán távol eső, értékelő-elemző gondolkodásra hívnám fel a figyelmet. Egyszerűbben: A leoltás, az megyen, hatékony megoldás, ahhoz kéne valami, ami nincs.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu