Shakira ezúttal kifinomult szaglásával került a slágerlistára

Kutya_500A rendőrök éjfél után egy kocsmai betörés után forrónyomon indultak a tettes felkutatására Kéthelyen. A Shakira becenevű nyomkövető kutya segítségével rövid időn elfogták a betöréssel gyanúsítható fiatalkorút.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába december 23-án hajnali egykor érkezett a bejelentés, miszerint ismeretlen tettes Kéthely településen betört egy italboltba, majd elszaladt. Az ügyeletes tiszt haladéktalanul a helyszínre irányította a rendőröket, akik megkezdték a helyszíni szemlét, tanúkutatást, adatgyűjtést az elkövető azonosítása és elfogása érdekében – írja a police.hu.

A szemle adatai alapján az elkövető berúgta az italbolt ajtaját, készpénzt vett magához, majd felmászott egy padra, szétverte riasztóberendezést és elmenekült. Shakira, a nyomkövető kutya segítségével a rendőrök rövid időn belül eljutottak egy kéthelyi ingatlanig, ahol elfogták a 16 éves gyanúsítottat.

A fiút előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment