Published On: sze, jan 20th, 2016

Tűzoltósági intézkedés miatt nem közlekedett több BKK-járat

villamosFüstöt tapasztaltak a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) székházában, a VII. kerületi Akácfa utcában, az eset miatt több kötöttpályás járat közlekedése szünetelt a fővárosban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

A közlemény szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók egy helyi szakemberrel együttműködve derítették fel a füstölés pontos helyét. Megállapították, hogy az egyik gépszobában tűz keletkezett, ahol az oltóberendezés azonnal működésbe lépett. Az eset miatt a főváros VI., VII. és VIII. kerületében valamennyi kötöttpályás járat közlekedése leállt – írta az OKF.

A BKK a Facebookon közölte, hogy tűzoltósági intézkedés miatt pótlóbusz járt az M1-es metró helyett az Oktogon és a Deák Ferenc tér között, a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalán, valamint a 83-as trolibusz teljesen vonalán. Ugyancsak nem járt a 17-es villamos a Kavics utca és a Széll Kálmán tér között, a 47-es és a 49-es villamos a Szent Gellért tér és a Deák Ferenc tér között.

A BKK nem sokkal éjfél előtt tudatta, hogy az áramellátási hibát elhárították, így valamennyi érintett vonalon elindulhattak az utolsó járatok. A 4-es és a 6-os villamos vonalán továbbra is pótlóbusz jár a Jászai Mari tér és a Blaha Lujza tér között.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aspectis