Published On: csü, jan 25th, 2018

Újabb márkaképviselet csatlakozott a hamis termékek elleni küzdelemhez

A RENAULT Hungária Kft. is csatlakozott a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesületéhez (JAF), kifejezve ezzel elkötelezettségét az illegális járműipari és autódiagnosztikai szoftverek elleni küzdelem mellett.

A RENAULT Hungária csatlakozott a JAF tagjaihoz, hogy közösen lépjenek fel a hazai piacot elárasztó, nem egyszer életveszélyes, hamisított járműalkatrészek forgalmazása, valamint az autószervizekben előforduló illegális autódiagnosztikai műszerek és szoftverek használata ellen.

A JAF célja a gépjármű-kereskedelem,- javítás,- karbantartás területén használt, forgalmazott szellemi alkotások, így különösen a szerzői jog által védett művek illetve az iparjog által védett alkotások védelmének elősegítése, a szellemi alkotásokat sértő tevékenységekkel szembeni fellépés hatékonyságának növelése, illetve a jogsértések számának csökkentése, különösen a könyvipar, a szoftveripar, alkatrész, diagnosztikai berendezés, műszer, stb. illetve a gépipar területén, hagyományos és alternatív eszközökkel egyaránt.

Az illegális járműipari és autódiagnosztikai szoftverek elleni küzdelem mellett elkötelezett hazai márkaképviseleteket, autóalkatrész kereskedőket tömörítő egyesülethez immár csatlakozott a 115 éves múltra visszatekintő Renault csoport is, amely a világ 4. legnagyobb autógyártója, és amelynek járműveit 128 országban értékesítik.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu