Biztonságpiac Média és Kiadó Kft.

A Biztonságpiac.hu független internetes hírportál, a hazai biztonsági szakma releváns hírforrása. Írásaink nemcsak a szakma, a gazdasági és vállalati vezetők, hanem a munkaadók és a munkavállalók szakszerű informálódását is szolgálják.

A Biztonságpiac.hu hírportált üzemeltető társaságot, a Biztonságpiac Média és Kiadó Kft.-t Radványi Róbert cégtulajdonos, ügyvezető igazgató alapította. Az alapító a korábbi szakmai munkája során felismerte egy komplex online biztonságpiaci hírportál hiányát, amely iránt a szakma részéről is egyre nagyobb igény mutatkozott. A társaság alapítója szakmai tapasztalataira és széles kapcsolatrendszerére támaszkodva vállalta, hogy társaival együtt létrehoz és üzemeltet egy objektív, de mindenki számára érthető és hiteles híreket megjelentető szakmai hírportált.

Alapos előkészítői munka után (a szakmai vélemények, igények folyamatos felmérése, elemzése mellett alakult ki a hírportál jelenlegi szerkezete) 2010 márciusában elindult a Biztonságpiac.hu hírportál, melynek elsődleges célja, hogy e speciális szakma legfontosabb ismérveit és híreit mind a szakmai, mind pedig a laikus érdeklődők számára hitelesen és érthetően adja közre. A portálon megjelenő hírek, cikkek, interjúk, információk első sorban a szakma munkájának elősegítését és népszerűsítését hivatott szolgálni. A portál szakszerűen követi a terület magyar és nemzetközi eseményeit, az ágazat változásait, és a korábbiaknál nagyobb figyelmet szentel a hírek gyakorlati hatásainak, a közvetlenül hasznosítható információknak is.

2020-ban tíz éves lett a portál, amelyet az indulásnál jó három évig fejlesztettük, mire elnyerte mai alakját. tervezzük, hogy az évforduló alkalmából megújítjuk a portált. Annál is inkább, mert a kezdeti havi egy-két ezres látogatószámunk ma ötven-hatvan ezerre nőtt. Zászlóshajónk a Biztonságpiac.hu, amelyben a biztonsági ágazat hírei jelennek meg. Az elmúlt években a visszajelzések alapján új testvéroldalakat indítottunk, amelyek tematikája szorosan összefügg az anyaoldal témájával. A Magyar-Logisztika.hu elnevezéséhez híven elsősorban -de nem kizárólag- a magyarországi logisztikai vállalatok hírforrása, az Innoportál.hu pedig a magyar tudomány, a kutatás-fejlesztés, az innováció hírmondója. A portfóliónkba tartozó három oldal együttesen havi százezer látogató híréhségét elégíti ki.

A Biztonságpiac.hu csapata hisz benne, hogy tapasztalatainkat felhasználva hírportálunk a biztonsági szakma területeinek nélkülözhetetlen hírforrása lesz.

Cégadatok

Adószám: 12433500241

Cégjegyzékszám: 01 09 934158

Teljes név: Biztonságpiac Média és Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített név: Biztonságpiac Kft.

Cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 21. A. ép.

Weboldal: www.biztonsagpiac.hu

e-mail: [email protected]

Telefon: +363045678912