Előzetesben a hosszúpályi kegyetlen gyilkosság gyanúsítottja

bilincsA Debreceni Járásbíróság szerda délelőtt elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megölte a nagyszüleit a múlt hét végén Hosszúpályiban – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint április negyedikén, szombat este érkezett a bejelentés, hogy Hosszúpályiban, a Szabadság útján lakó egyik idős házaspárt a rokonok holtan találták. A rendőrök emberölés minősített esete miatt indítottak az ügyben nyomozást. A helyszíni szemle adatai szerint a kegyetlen gyilkosság péntek este hét óra körül történhetett.

A nyomozók vasárnap délelőtt jutottak el a 27 éves debreceni férfihez, az idős házaspár unokájához, aki végül részletes, beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden sajtótájékoztatón azt közölte: a munkanélküli, anyagi gondokkal küzdő fiatalember április harmadikán este húsvágó bárddal és késsel mintegy ötvenszer sújtott le Hosszúpályiban élő nagyszüleire. Az elkövető a helyszínről néhány százezer forintot vitt el, és a pénz nagy részét a gyilkosság utáni napon elköltötte.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment