Ittas embert kifosztó ukránokat ítéltek el Tatabányán

börtönA Tatabányai Járásbíróság jogerősen két évnél hosszabb börtönbüntetésre ítélt két ukrán férfit, aki a város egyik buszmegállójában eszméletvesztésig bántalmazott egy embert, majd elvette nyakláncát és karóráját – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Horváth Sándor tájékoztatása szerint az egyik elkövető a mellette elhaladó ittas sértettet derékon rúgta, amitől az a járdára zuhant, majd a fekvő embert ököllel ütlegelte, amitől az áldozat eszméletét vesztette. Ezután társával a sértettet átkutatták, elvették márkás karóráját, valamint nemesacél nyakláncát. Az órát a nyomozók egy munkásszálló szobájában találták meg.

A Tatabányai Járásbíróság az egyik férfit két év két hónap börtönbüntetésre, a másik elkövetőt két év egy hónap börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet a kihirdetését követően jogerőssé vált.

A -szerk- megjegyzése
A közleményben nem írtak arról, hogy a büntetésük letöltése után kitiltják-e és kitoloncolják-e Magyarországról a két elvetemült bűnözőt. Mert ez lenne a minimum.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment