A publikáció ideje: 2020. aug. 7.
Bűnügy / xSlide | Szerző ©

Kétkilónyi drogot foglaltak le a rendőrök Budapesten

AmfetaminMásfél kilogramm amfetamint és félkilónyi kábítószergyanús tablettát foglaltak le a rendőrök a főváros XIV. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indult nyomozás – írták -, miután egy férfi feljelentést tett az ügyben. Az ügy előzménye, hogy a férfit Rotterdamban megkérték, vigyen el egy csomagot Budapestre. Neki azonban gyanús volt a küldemény, ezért kinyitotta, és édesség meg illatszer mellett több fémdobozt, valamint több mint háromkilónyi “paszta állagú anyagot” talált.

A férfi bevitte a csomagot a XIV. kerületi kapitányságra, a nyomozók pedig megtalálták benne a tablettákat és az amfetamint. A nyomozás során három férfi és egy nő került a rendőrök látóterébe, akik drogot akartak Hollandiából behozatni. Az ügy szereplői közül három embert elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki, egy ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki – derül ki a rendőrségi közleményből.

Itt elmondhatod a véleményed!

Jó ha tudod, ezeket a html tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás — 2020 szeptember 22.