A publikáció ideje: 2020. máj. 5.

Megkoszorúzták Zrínyi Miklós szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében

Megkoszorúzták Zrínyi Miklós szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében (Fotó: MTI/honvedelem.hu/Kertész László)A Honvédelmi Minisztérium (HM) által közzétett képen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Kovács Vilmos, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka megkoszorúzza a négyszáz évvel ezelőtt született Zrínyi Miklós költő és hadvezér, a Szigeti veszedelem írója, a XVII. század legnagyobb formátumú magyar politikusa szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében 2020. május 3-án.

Megkoszorúzták Zrínyi Miklós szobrát a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kertjében (Fotó: MTI/honvedelem.hu/Kertész László)Mögöttük balról Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsa elnöke. Az évforduló alkalmából az Országgyűlés 2020-at Zrínyi-emlékévvé nyilvánította.

 

Itt elmondhatod a véleményed!

Jó ha tudod, ezeket a html tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás — 2020 szeptember 22.