A publikáció ideje: 2020. Sze. 18.
Rendőrség / xSlide | Szerző ©

Megütött egy rendőrnőt egy cseh buszsofőr Letenyénél… csak reméljük, hogy ezt nem lehet felfüggesztettel megúszni

Letenye, határátkelőMegütött egy rendőrnőt egy cseh buszsofőr a Letenye autópálya-határátkelőhelyen – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyről azt írták, a cseh busz belépésre jelentkezett az említett határátkelőn még szeptember 13-án; a határrendészek megkezdték a jármű ellenőrzését, és az időközben felébredő cseh állampolgárságú váltósofőrt is igazoltatták. A férfi sérelmezte a rendőri intézkedést, majd a telefonjával felvételeket készített az átkelőről és a rendőrökről, közben magyar nyelven folyamatosan szitkozódott.

A szóváltást követően egy hirtelen mozdulattal az előtte álló határrendésztől elfordult, majd visszafordulva könyökével bordarészen megütötte. A rendőrnő ettől a földre esett. A magáról megfeledkezett férfit a bántalmazott határrendész segítségére siető kollégái testi kényszer alkalmazásával – a horvát rendőrök közreműködésével – megbilincselték, majd később előállították.

A férfival szemben hivatalos személy elleni erőszak a megalapozott gyanú; az eljárást a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja – áll a közleményben.

Displaying 2 hozzászólás
Have Your Say
  1. Subi2 szerint:

    Lecsukni az ilyen emberszabású majmot.

  2. papa szerint:

    Subi2.
    Pedig sajnos igazad van.
    “Magyarország szeretett vezére”nem fogja eltűrni, hogy egy csehet a magyar bíróság tévedésből letöltendő börtönbüntetésre ítéljen!

Itt elmondhatod a véleményed!

Jó ha tudod, ezeket a html tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4iG