Tehervonatokat fosztogatott két férfi, több milliós a kár

tehervonatElfogtak két férfit, aki állomásokon veszteglő tehervonatokat fosztogatott, és az egyik szerelvényből mintegy hétmillió forint értékben lopott el női cipőket – közölte a Pest megyei főügyész, tudatva, hogy az ügyészség kezdeményezte a férfiak letartóztatását.

Szabó Ferenc közleményében azt írta, a férfiak társaikkal a Budapest-Cegléd vasútvonalon közlekedő tehervonatokra vadásztak, kihasználva azt, hogy a vonatok hosszabb időt töltenek el esetenként az állomásokon.

Még májusban egy Cegléden várakozó szerelvényből több karton, közel hatszázezer forint értékű kötszert loptak el. Majd október végén Albertirsán majdnem négyszáz pár, mintegy hétmillió forint értékű női cipőt zsákmányoltak. Egyikük lakcímén négy, gyári csomagolásban lévő, nagy értékű és Magyarországon még kereskedelmi forgalomban nem regisztrált televíziót is találtak.

A két férfit kedden fogták el a ceglédi rendőrök és többrendbeli, üzletszerűen és bűnszövetségben elkövetett lopás bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment