A publikáció ideje: 2020. Júl. 31.

Új irodát kaptak a polgárőrök CSongrád-Csanád megyében

Új központba költözhettek a Csongrád-Csanád megyei polgárőröÚj központba költözhettek a Csongrád-Csanád megyei polgárőrök. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Szeged Határrendészeti Kirendeltségének épületében kapott helyet az egyesület.

A két új irodát 2020. július 29-én ünnepélyes keretek között adta át Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány Túrós Andrásnak az Országos Polgárőr Szövetség elnökének. Dakos az ünnepségen hangsúlyozta, a rendőrség számára fontos a szervezetek közötti szoros együttműködés a közrend és közbiztonság fenntartásában és a határőrizeti feladatok ellátásában. Ennek az együttműködésnek a jegyében segítették a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségét, amikor új székhelyet kerestek.

Túrós kiemelte, az új irodákban a megyei szövetség megfelelő körülmények közt dolgozhat a jövőben. A polgárőrséget a rendőrség legfontosabb stratégiai partnerének, a közös szolgálatot pedig az együttműködés királynőjének nevezte.

Gémes László a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke beszédében hangsúlyozta, a közös munka sikerét bizonyítja, hogy kiemelkedően jó a megye lakosságának szubjektív közbiztonságérzete.

Az átadáson részt vett Mikecz Péter a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal főigazgatója, illetve a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviseletében Mészáros Zoltán tűzoltó ezredes is.

Az új központ a Szeged Határrendészeti Kirendeltség épületében kapott helyet. A korszerűen felszerelt irodákat már használhatják a szolgálatot ellátó polgárőrök.

Itt elmondhatod a véleményed!

Jó ha tudod, ezeket a html tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás — 2020 szeptember 22.