Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft.

A Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. 2003-ban, három alapító együttműködésével jött létre. Az évek során folyamatosan fejlődtünk és gyakorlott munkatársaink számos bonyolult ügyet oldottak meg sikeresen. A megbízásokat diszkréten kezeljük, az ügyfelek által bemutatásra engedélyezett ajánlólevelek személyes ismeretség után megtekinthetőek az Irodánkban.

A piacon meghonosodott gyakorlattal ellentétben nem csupán egy-egy területen nyújtunk különböző szolgáltatásokat, hanem teljes körű megoldást kínálunk minden problémára. Hisszük, hogy így a lehető legteljesebben, idő- és költséghatékonyan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Azt valljuk, hogy egyetlen megbízónknak se kelljen a megoldásra váró problémákkal különböző cégeket megbíznia, amikor megnyugtatóbb és átláthatóbb, ha egy erős kézben tudja azt.

Több országon átívelő kapcsolatrendszerünk, szakértői gárdánk, magas minőségű technikai hátterünk, minőségbiztosított rendszerünk és az egyedi kritériumok alapján kiválasztott munkatársaink hozzáértése teszi lehetővé cégünk sikeres működését. A legegyszerűbbnek tűnő, gyorsan megoldható problémák mellett, a nagyobb volumenű, szerteágazó, elhúzódó ügyek és következményeik pontos és szakszerű kezelésében is hathatós segítséget nyújtunk a megrendelőinknek.

Érdeklődése esetén előzetes telefonos tájékoztatás és egyeztetés után (lásd: Kapcsolat) készek vagyunk a személyes találkozóra. Elismert szakemberekkel, magas színvonalú technológiával, kiváló minőségre törekedve dolgozunk, ezért lehetünk az üzleti életben meghatározó cégek és egyéni ügyfelek állandó partnerei. Biztosítjuk, hogy megbízását diszkréten, a törvényesség, a szakszerűség és a megbízhatóság alapelveit teljes mértékben szem előtt tartva teljesítjük.

Cégadatok


Adószám 13022952243
Cégjegyzékszám 01 09 715050
Teljes név Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft
Rövidített név Hori-Zone Információs Kft.
Ország Magyarország
Település Budapest
Cím 1093 Budapest, Lónyay u. 11. II/4. (ALLEE Corner Irodaház, Bercsényi Torony)
Web cím www.hori-zone.com
E-mail [email protected]
Telefon (+36 1) 216 3956
Fax (+36 1) 266 6896
Fő tevékenység 8030. Nyomozás
Alapítás dátuma 2003.04.01
Jegyzett tőke 3 000 000 HUF