IN-Kal Zrt.

IN-Kal logóMegbízásaink száma, azok jelentősége az elmúlt évtizedekben jelentősen nőtt és mélyült. Partnereink a honi és nemzetközi közélet, valamint a magánszféra meghatározó, vezető intézményei és személyei. Közintézmények, diplomáciai képviseletek, a világ prominens döntéshozói és sztárjai mellett számos óriási tömegrendezvényen biztosítjuk kompromisszumok nélkül, mindig prémium színvonalú szolgáltatásunkat, 24 órás rendelkezésre állással.
Bevételünk tíz százalék a rendezvény- és programbiztosítás, legnagyobb része azonban komplex biztonsági szolgáltatásokból adódik össze: épületek védelme, biztonságtechnikai telepítések. Az In-Kal cégcsoporton belül az első vagyonvédelmi vállalkozás 1990-ben jelent meg a hazai piacon.
A legnagyobb rendezvénybiztosítási és szakmai referenciával rendelkezünk a magyar piacon. Az általunk használt infrastruktúra a világ élvonalába tartozik. Igaz ez a védett személyek szállításától kezdve őreink felszerelésén és öltözetén át, egészen a pénz- és értékszállításig.
A Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége (IBSSA) minősített tagjaként cégfilozófiánkban tudatosan vállaljuk az innovátor szerepét, így Magyarországon elsőként szerveztük meg 1996-ban a légi értékszállítást. Európai színvonalú minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Akkreditált intézményként figyelünk humánerőforrásaink folyamatos biztosítására, állandó képzésére, szakmai tudáskincsünk mélyítésére és megosztására.

FELELŐS GONDOLKODÁS
Megbízásaink időtartama alatt, a Generali Providencia Biztosító Zrt.-nél kötött, egy milliárd forint értékre szóló teljes körű kockázati és felelősségbiztosítással rendelkezünk. Felelősségbiztosításunk olyan káreseményekre terjed ki, amelyek a vállalkozás keretében végzett, a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény alapján a szolgáltatás során a megbízót, vagy megrendelőt érhetik. Ezekre a káreseményekre a biztosítási szerződésben meghatározott egy milliárd Ft/kár/év felső értékhatárig szakmai felelősségbiztosításunk nyújt fedezetet. Valamint rendelkezünk egy hasonló nagyságrendű általános felelősségbiztosítással is, amely idegen, harmadik fél részére okozott károk megtérítésére szolgál.

  • Személyvédelem
  • Élőerős őrzés
  • Biztonságtechnika (riasztó-, videó- és beléptető-rendszerek telepítése és működtetése, komplex biztonságtechnika és vagyonvédelem)
  • Rendezvénybiztosítás, rendezvényszervezés
  • Járművekkel biztosított szolgáltatások
  • Pénz- és értékszállítás
  • VIP személyszállítás
  • Tűzvédelem, tűz- és vagyonvédelmi állapotfelmérés, bombafenyegetések kontrollja
  • Biztonsági és informatikai átvilágítás
  • Üzemeltetési szolgáltatások

Cégadatok


Adószám 22727291-2-42
Cégjegyzékszám 01 10 046676
Teljes név IN-KAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Rövidített név IN-KAL Zrt.
Ország Magyarország
Település Budapest
Cím 1146 Budapest, Thököly út 68. I. em. 3.
Web cím www.in-kalzrt.hu
E-mail [email protected]
Telefon +36 1 273 2210/11
Fax +36-1/273-22-15
Fő tevékenység 8010. Személybiztonsági tevékenység
Jegyzett tőke 15 000 000 HUF