Hirdetés

Posted By novak On kedd, december 2nd, 2014 With 0 Comments

Értékesítők és termékmenedzserek jelentkezését várjuk partnereink számára!

A Biztonságpiac Kft. informatikai és biztonságtechnika eszközök és megoldások forgalmazásával foglalkozó nagykereskedő értékesítési és termékmenedzsert keres partnerei számára. Olyan munkatárs jelentkezését várjuk, aki a biztonságtechnika területén szakmai hozzáértéssel rendelkezik és képes elnyerni az ügyfelek bizalmát azáltal, hogy bármilyen problémájukra professzionális megoldást tud nyújtani.

Előnyt jelent, ha a jelentkező nemcsak vérbeli üzletkötő, hanem szakmai körökben ismert és elismert, tapasztalattal rendelkező termékmenedzser. Olyan kereskedelmi érzékkel rendelkező kezdők jelentkezését is várjuk, akik partnereink, ügyfeleink problémáira és igényeire a legjobb megoldást tudják nyújtani.

Olyan jelentkezőkre számítunk, akik önállóan képesek ellátni feladataikat, folyamatosan keresik az új ügyfeleket, de a meglévőket sem hanyagolják el, és ápolják velük a jó kapcsolatot. Elvárásunk a legújabb internetes és biztonságtechnikai termékekkel és technológiákkal kapcsolatos ismeretek folyamatos elsajátítására való hajlandóság.

Az ideális jelölt kihívásnak fogja fel a forgalmi elvárások folyamatos növelését és ennek eleget is tesz. Ehhez nagy előnyt jelent a kreatív piacbővítésre való képesség, továbbá mind a szóbeli, mind az írásbeli magas szintű angolnyelv-tudás.

Jelentkezés: fényképes szakmai önéletrajzzal az info@biztonsagpiac.hu e-mailcímen.

Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás — 2020 szeptember 22.