Published On: vas, dec 3rd, 2017

Közeleg a Horizont 2020 Biztonságos Társadalmak Információs Nap

A katasztrófa elhárításhoz, a kritikus infrastruktúravédelemhez és a digitális biztonsághoz kapcsolódó pályázati lehetőségek is szerepelnek a 2017. december 13-i rendezvény tematikájában.

Az információs napok a katasztrófa elhárítás, a kritikus infrastruktúravédelem, a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni küzdelem, a határőrizet és a digitális biztonság területének 2018-2020 közötti kutatás-fejlesztési-innovációs munkaprogramját, valamint pályázati felhívásait, illetve a kapcsolódó partnerkeresési és konzorciumépítési lehetőségeket ismertetik az NKFI Hivatal szakértői. Emellett lehetőség nyílik a szakterületeket érintő problémák megvitatására és tapasztalatcserére.

A konzultációs nap időpontja: 2017. december 13. 9-12 óra

Helyszín: a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 231. terme (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., II. emelet, megközelíthető a Klauzál utcai bejárat felől).

További információk.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

autoalkatreszek24.hu