A Stratis is Windows Azure Circle partner lett

A vezetési tanácsadócég ma bejelentette, hogy a Microsoft felkérésére csatlakozott a specializált partnerszervezetek egy csoportjához, a Windows Azure Circle Partner programhoz.

 

A csoport telepítéstervezési szolgáltatásokat biztosít olyan szervezeteknek, amelyek felhőbe akarnak adatokat áttelepíteni a Windows Azure platformmal.

A Stratis 2012-ben életre hívott új, Alkalmazás Szolgáltatások üzletága nagyvállalati architektúra, alkalmazás-racionalizálási és -modernizációs, cloud integrációs, valamint alkalmazás-biztonsági és kockázatkezelési témakörökben nyújt tanácsadást. A piacon egyedülálló módon az üzletágon belül több, a Cloud Security Alliance által kiadott minősítéssel (CSSK) is rendelkező szakember képes biztosítani a felhő alapú megoldások biztonságos kezelését, fejlesztését, ami garanciát jelenthet a megoldástól egyelőre még sokszor ismerethiány miatt ódzkodó cégvezetők számára is.

A Stratis a hazai tanácsadócégek közül elsőként lett a Windows Azure Circle program tagjává, de a régióban is csak kevés cég mondhatja ezt el magáról – jelezte Mezei Ferenc, a Stratis Alkalmazás Szolgáltatások üzletágának vezetője.

A megállapodással a Stratis egy naprakész technológiai és szolgáltatási megoldással egészíti ki a piac széles kínálatára támaszkodó tanácsadói és szakértői hátterét.

Forrás: BP

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment