Arcápoló szettek minden alkalomra

douglas.huAz arcápoló szettek előnye, hogy egy csomagban tartalmazzák mindazokat a termékeket, amelyek a napi arcápolási rutin kivitelezéséhez szükségesek. Bármikor meglepheted velük magadat, de ajándéknak is kiváló. Az alábbiakban utánajárunk, milyen arcápoló szettek léteznek és kinek melyiket érdemes választani!

Fontos szempontok az arcápoló szettek vásárlása során

Az első és legfontosabb természetesen a bőrtípus. Alapvetően zsíros, normál, száraz és kombinált bőrt különböztethetünk, melyek mindegyike más fajta törődést, ennélfogva más kozmetikumok alkalmazását igényli. 

Akár saját részre, akár pedig ajándékba keresel arcápolási csomagot, fontos tehát, hogy a bőrtípus ismeretében vásárolj. Vannak multifunkcionálisan használható, minden bőrtípusra alkalmazható szettek is. Ezek igazi jolly jokerek és nagyban megkönnyítik a választást. 

A bőrtípuson túl azt is érdemes mérlegelni, milyen hatást szeretnél elérni a bőrön a termékek használatával. A DOUGLAS webshopban kapható szérumok például alkalmasak a különböző bőrproblémák célzott kezelésére, de ezeken kívül öregedésgátló, hidratáló és nyugtató hatású kozmetikumokkal is találkozhatsz a csomagokban. 

A szett tartalma

Egy arcápoló szett a legkülönbözőbb termékek kombinációját tartalmazza, amelyek közül mindig céljaidnak megfelelően érdemes választani. Míg az egyik csomagban bőrmegújító krém, olaj és hámlasztó található, addig a másikban szemkörnyékápoló és gélkrém is helyet foglal. 

Ezekben azonban közös, hogy a bőr revitalizálására, a már meglévő ráncok mélységének csökkentésére és a későbbiek kialakulásának megakadályozására alkalmasak. Teszik mindezt úgy, hogy közben selymesen puhává és ragyogóvá varázsolják a bőrt. 

A különböző szettek szerepe

Az arcápolási csomagok az arctisztítást, a hidratálást vagy az ápolást támogatják és természetesen férfiak számára is elérhetőek. Az arctisztítás célja, hogy a nap végeztével az arclemosó, a tonik, a hidratáló és a különböző szérumok alkalmazásával megszabadítsd a bőrt a nap során rárakódott szennyeződésektől, valamint ápolj, hidratálj. Reggel is érdemes rá sort keríteni, ekkor ugyanis előkészíthetjük a bőrt a fokozott igénybevételre. 

A hidratáló szettek célja a megfelelő vízutánpótlás biztosítása, valamint az öregedés elleni védelem. A bőrápoló szettek termékei vitamin utánpótlásra és gyengéd ápolásra alkalmasak. Bizonyos csomagokat kis méretüknek hála akár egy utazásra magaddal vihetsz. 

Néhány szett igazi “spa élményt” hoz az otthonodba. Egy ilyen csomag remek ajándék névnapra, születésnapra és karácsonyra is. A meglepetés kiválasztása a segítségükkel nem okoz problémát, az öröm pedig garantált. Vásárolj magadnak is egy sokoldalúan használható arcápoló szettet és élvezd a kényeztetést mindennap!


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment