Amennyiben árulunk hamburgereket, vagy különféle darált hússal készült ételeket, akkor nem hiányozhat egy ipari húsdaráló a konyhánkról. A házilag darált húsárunak sokkal kellemesebb, jobb szerkezete van, illetve a vastagságát is szabályozni tudjuk.
Egyedi fűszerezés
Amikor magunknak daráljuk a húst, sokkal nagyobb szabadság van a kezünkben, mintha csomagoltat vásárolnánk. Ilyenkor ugyanis egyénileg fűszerezhetjük, saját igényeinkre szabhatjuk a végterméket, így kialakíthatjuk vendéglátó-ipari vállalatunk specialitásait.
Az őrölt húst a hamburgereken túl kolbászokhoz is felhasználhatjuk, melynek köszönhetően a magyar konyhát is megjeleníthetjük kínálatunkban. Természetesen ennek ízesítését is kedvünkre variálhatjuk, hiszen a főzés szabadsága 100%-ban a miénk.
Az ipari húsdaráló gépek segítségével gyorsan, illetve biztonságosan végezhetjük el ezeket a műveleteket, így nagyobb mennyiségeket is gond nélkül ledarálhatunk. Ennek hatására akkor sem leszünk elveszve, ha nagy forgalmú egységet üzemeltetünk.
Hiszen ezen berendezések minden esetben tökéletesen kiszolgálnak bennünket. Természetesen a kínálatban számos változat megtalálható, így Ön is megtalálja majd a számára leginkább megfelelő darabot.
Erős, tartós kivitelek
Az ipari húsdarálók rozsdamentes acélból készülnek, így a tartósságukra biztosan nem lesz panasz. Ennek hatására kiváló befektetés lesz vállalkozásunk számára. Az őrlőrész egyszerűen eltávolítható, ezáltal a tisztítása is könnyű lesz. Így mindig maximális higiénia mellett tudjuk elkészíteni a házi darált húsunkat.
A készülék gumitalpakon áll, így nem fog elmozdulni használat közben. Emiatt minden esetben biztonságosan alkalmazhatjuk, nem lesz vele semmi probléma. Bizonyos berendezések akár 320 kg/óra teljesítményre is képesek lehetnek.
Fontos odafigyelni rá, hogy a gép alkotóelemei mosogatógépben nem tisztíthatóak, így más módon kell ezt a folyamatot megoldanunk. A legtöbb berendezés teljesen automatikus használatra alkalmas, így nem fogjuk elrontani a folyamatokat.
A lyukátmérőt is kedvünkre variálhatjuk, választhatunk 6, illetve 8 milliméteres megoldást is. Ha pedig a nagyon finom húst kedveljük, akkor 3 milliméteres változat is a rendelkezésünkre áll. Mihelyst beletanulunk a készülék alkalmazásába, a húsdaráló használata szinte gyerekjátékká válik mindenki számára.
Fontos a higiénia
Mivel a húsdarálók esetében nyers hússal dolgozunk, minden esetben fontos odafigyelni a higiéniára. Ezért elengedhetetlen hangsúlyozni, hogy a nagykonyhai gépeinket rendszeresen, alaposan tisztítsuk. Így elkerülhetjük a veszélyét a különféle fertőzéseknek, és az előírásoknak is minden esetben meg fogunk felelni.
Amennyiben szeretne a legjobb minőségű berendezések közül válogatni, nézzen szét a Nagykonyhai.com Webáruház ipari húsdaráló kínálatában! Itt biztosan megtalálja az ideális választást, és kiváló ételeket tud készíteni a házilag darált húsból, és a vendégek is értékelni fogják ezeket a különlegességeket. Vásárolja meg Ön is cége legújabb eszközét!