Itt a világ legkisebb dome kamerája

A világ legkisebb fix telepítésű, hálózatba köthető dome kameráját dobta piacra április elején a VIVOTEK.

 

Az FD8136 átmérője mindössze 90 milliméter, és a társaság közleménye szerint az eszköz kevesebb mint két perc alatt telepíthető.

Az FD8136 biztonsági kamera egy megapixeles érzékelővel rendelkezik, és 1280×800 pixel felbontás mellett 30 képkockát készít másodpercenként. Ezzel a tajvani gyártó eszköze maximálisan támogatja az iparági sztenderként alkalmazott H.264 tömörítést.

Az FD8136 az MPEG-4 és az MJPEG formátumokat egyaránt kompatibilis, így a felhasználók bármikor, rugalmasan válthat a formátumok között. Mindemellett a kamera gyújtótávolságának finomhangolására a megfigyelt környezetnek megfelelően több alapbeállítás is elérhető: a beállítás többek között irodára, felvonókra, aulákra, üzletláncokra, kisboltokra és egészségügyi intézmények helyiségeire is optimalizálható.

A kamera SD/SDHC kártyafoglalattal is rendelkezik, így a felhasználónak lehetősége van a felvételek közvetlen rögzítésére, tárolására is. Az FD8136 az Ethernet-funkciót (PoE) is támogatja, és számos kiegészítő funkciója révén ideális eszköz a beltéri megfigyelési célokra.

Az FD8136 részletes specifikációja megtekinthető a gyártó honlapján.

Forrás: Biztonságpiac.hu

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment