Mi köze a digitális névjegykártyának a sikeres networkinghez?

cardinmove.comAz üzleti szereplők jól tudják, hogy a networkingnek, illetve ezzel kapcsolatban a névjegykártyák használatának mekkora jelentősége van az üzletszerzés, az üzleti kapcsolatok ápolása szempontjából főként a kezdő, illetve a kis- és középvállalkozások életében. 

A partneri kapcsolatok teszik lehetővé, hogy a cégek ismertté és elismertté váljanak, ezek építését támogatja a networking, és fontos szerepe van benne az ismeretségeknek. Ehhez kapcsolódóan a névjegykártyák megfelelő helyeken és embereknek történő átadása kulcsfontosságú. Hogyan networkölj? Mi az, és miért használd a modern, digitális névjegykártyát?

Üzleti kapcsolatok az online térben is

A digitális világ kitágította a kapcsolatépítés lehetőségeit, de a hagyományos színhelyeknek, a meet-upoknak, az üzleti reggeliknek, konferenciáknak továbbra is nagy jelentősége van. Minden területen modern és hatékony megoldást kínál cégeknek, magánszemélyeknek a legmenőbb a CardInMove okos névjegykártya.

A partnerek elérésére a személyes alkalmak mellett online is számtalan lehetőség kínálkozik például a közösségi oldalak, a hírlevelek segítségével, de akár telefonon is, azonban lényeges, hogy ezek esetében is jó benyomást tegyünk, maradandó nyomot hagyjunk. A klasszikus, papíralapú névjegykártyák itt nem működnek, de van rá másik lehetőség, mégpedig az okos névjegy.

Hatékony networking

A networking során lehetőség van eljutni a potenciális ügyfelekhez, és megfelelő kommunikációval hosszabb távú ismeretségeket, üzleteket szerezni. De az aranyat érő, illetve előnyt jelentő információk áramlásának, a tudás megszerzésének is jó terepei a különféle hivatalos és félhivatalos üzleti alkalmak, így mindig naprakész lehetsz, és akár meg is előzheted a versenytársaidat, ha részt veszel a fontosabb eseményeken. 

A kiterjedt kapcsolati háló kiépítése rengeteg energiát igényel, ugyanakkor anyagiakban mérhető előnyökkel jár. A személyes kapcsolatok kialakítás és ápolása mellett hasznos momentuma a névjegykártyák cseréje. 

Miért jó az NFC névjegykártya?

Az eseményeken, akár személyesen, akár online zajlik az ismerkedés, fontos az első benyomás, amelyben a megjelenés sokat számít, de ugyanígy fontos az üzleti kellék, a névjegynek is komoly ereje van. A hagyományos papír névjegykártya megjelenésében sokféle lehet, segíthet kitűnni a tömegből, azonban ha igazán trendi és egyedülálló akarsz lenni, a korszerű online névjegykártyát választod. 

Az okoskártya a mobilos fizetéseknél is alkalmazott NFC technológiát használja, vagyis érintésmentesen adható át a partnernek valamennyi, a kártyán megjelenített információ a vállalkozásról. A klasszikussal ellentétben nincs korlátozva az adatok száma, és rugalmasan, bármikor frissíthető már az átadott “kártya” is. Ezenfelül gyors elérést tesz lehetővé, azt sugallja, hogy a vállalkozásod korszerű, profi és készen áll a digitális világ kihívásaira, továbbá szívügye a környezetvédelem. 

Kapcsolatépítéshez válaszd az okos névjegykártyát!


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment