Akinek kulcsa van, annak kulcstartó is kell!

hagyományörző boltEgy olyan kicsi, ámde nagyszerű használati tárgy, mint a kulcstartó, szükséges mind a férfiaknak, hogy ne veszítsék el a kulcsaikat, mind a hölgyeknek, hogy a feneketlen női táskában könnyebben megtalálják. Ezenkívül bármilyen alkalomra remek ajándék is!

Egy kulcstartó mindig jól jön 

Manapság, hogy biztonságban tudjuk az értékeinket, zárjuk a lakást, az autót, a garázst vagy az irodát, így mindenkinek van legalább egy, de inkább több kulcsa, ami a zsebében vagy táskájában lapul. Akinek pedig kulcsa van, annak kulcstartó is kell. 

A kulcstartó a használati tárgyak közül az egyik leghasznosabb, amelyre mindenkinek szüksége van, és akár többféle, teljesen más típus is egyszerre tehet jó szolgálatot a tulajdonosának. 

Eltörik, elszakad vagy elhasználódik, hiszen napi szinten igénybe vesszük, ezért egy kulcstartó pluszban a fiókban mindig jól jön, sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Az viszont tény, hogy olyan darab legyen, ami számunkra tetszetős, amelyre szívesen tekintünk és amelyhez kötődünk.

Magyaros kulcstartók kínálata 

Mivel a kulcstartó gyakorlatilag a társunk a hétköznapokban, fontos szempont a kiválasztásánál, hogy tükrözzön valamennyit belőlünk, közvetítse a számunkra értékes dolgokat, adjon motivációt vagy idézzen fel egy emléket, ha rápillantunk. 

Aki kötődik a magyar hagyományokhoz, aki szereti ezt az öltözködésében is megmutatni, képviselni, annak tökéletes kiegészítő a Hagyományőrző Bolt webshopjában kapható kulcstartók bármelyike. 

A magyaros kulcstartók kínálatában nagy népszerűségnek örvend a tarsolyos kulcstartó, ezt rengetegen keresik is a Hagyományőrző Boltban. A tarsoly minden esetben bőrből készül, fekete vagy barna színben. A tarsolylemez bezdédi vagy galgóczi, de választható turulos rakamazi tarsolyos kulcstartó is. 

A magyar nemzeti értékekhez való kötődés szimbólumaként sokan választják a Nagy-Magyarország formájú, koronás kulcstartót, melynek hátoldalán a “Mária országa Magyarország” felirat olvasható. 

Ezeken kívül a kegytárgy kulcstartók szintén népszerűek, amelyek újdonságként – Mária vagy Szent Kristóf ábrázolásával – a Hagyományőrzők Boltjában is megjelentek.

Mindig, mindenkinek jó ajándék 

Sokszor állunk tanácstalanul és kínoz minket a nagy kérdés, hogy milyen ajándékot vásároljunk, főleg egy férfi számára. Az mindegy is, milyen alkalomra, a dilemma mindig felvetődik. 

Bátran kijelenthetjük a vásárlási tapasztalatok és a megajándékozottak visszajelzései alapján, hogy egy kulcstartó mindig, mindenkinek jó ajándék, nem igazán foghatunk vele mellé. Nem kell nagy összegeket belefektetni, de mégis egy nagyszerű és valóban hasznos ajándéktárgy mellett döntünk. 

Ha pedig ajándék, akkor a kulcstartó rendkívül hatékony reklámfelületként, reklám ajándéktárgyként szintén. Sokszor bizony bele sem gondolunk, mennyire egyszerű és mégis örömet okozó tárggyal könnyíthetjük meg a másik életét.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment