Kényelmes és praktikus csomagküldés

csomagnet glsA csomagpontok népszerűsége töretlen, hiszen ez a kényelmes szolgáltatás jelentősen megkönnyíti a feladók, címzettek és a futárszolgálatok dolgát is.

A GLS futárszolgálat

A GLS futárszolgálat 1999-ben jött létre, és kezdetben csupán öt országba szállítottak küldeményeket. Manapság már 41 európai országba és az USA 8 államába is küldhetünk általuk küldeményeket. Több országban saját vállalat segíti a GLS munkáját. Hazánk területét 43 depó és egy csomagirányító központ fedi le a GLS Hungary segítségével.

A kiváló lefedettségnek köszönhető, hogy a vállalat rövid idő alatt képes a küldemények szállítására. A cég a legmodernebb technológiák segítségével nap mint nap törekszik az általuk felállított szigorú minőségellenőrzési szabályok betartására.

A GLS kiveszi a részét a társadalmi felelősségvállalásból is, valamint a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Gyakran támogatják a rászorulókat különböző jótékonysági akciókban való részvétellel. Ingyenes szállítással és szponzorálással segítenek szervezeteken, iskolákon, kórházakon.

GLS csomagpontok

A GLS a feladandó küldeményeket háztól csomagpontba szállítja, ami 24 órán belül jut el oda. Küldeményt munkanapokon lehet feladni, csomagponton átvenni pedig az adott pont nyitvatartási idejében lehet.

Belföldi küldemény feladását bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással lehet rendezni, emellett utánvét opció is igénybe vehető. Ebben az esetben a kézbesítés után 2 munkanapon belül számíthatsz az összeg beérkezésére bankszámládra.

A GLS futárszolgálat kiváló lefedettségét alátámasztja, hogy több mint 800 csomagpont áll rendelkezésre küldemények feladására és átvételére. Kommunikációjuk is kiválónak bizonyul, hiszen a címzett e-mail értesítésben informálódhat a küldemény csomagpontba való érkezésének időpontjáról. Így a beérkezéstől számított 7 napig bármikor átvehető a pakk, nyitvatartási időn belül.

Szerencsére a pontok nyitvatartási ideje is rugalmas és hosszú, ezért nem kell aggódnod, hogy munkaidőn túl vagy hétvégén nem lesz rá alkalmad.

A Csomagnet.hu kalkulátora segítségével olcsóbban és egyszerűbben intézhetsz GLS futárszolgálattal történő belföldi csomagküldést!

Egyéb szolgáltatások

A GLS a külföldi kiszállításban is remekel. A nagy lefedettség miatt az országokat elosztóközpontok kötik össze, amelyeknek köszönhetően a közeli országokba 1-2 munkanap alatt megérkezhetnek a küldemények. Távolabbi országokba is egy hét alatt odaérhetnek a csomagok, ezért a GLS gyorsaságban valóban verhetetlen!

Külföldre történő feladás esetén a szállítási díjat bankkártyás fizetéssel vagy utalással rendezheted.

Próbáld ki a Csomagnet.hu praktikus árkalkulátorát, és adj fel küldeményt kedvezményes áron, könnyen és gyorsan!

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment