Esküvői dekorációs és ajándékötletek

dekorplaza.huMilyen dekorációs elemekkel lehet különlegessé tenni az esküvőt? Milyen a tökéletes esküvői ajándék? Cikkünkben mindkét kérdést részletesen megválaszoljuk, továbbá arra is kitérünk, hogy honnan érdemes beszerezni a dekorációt és az ajándékot.

Az esküvői dekoráció nemcsak virágkompozíciókkal tehető különlegessé, hiszen számos olyan dekorációs elem van, amellyel különlegessé varázsolható a helyszín. Az ajándék is lehet egyedi, a borítékban átadott pénznél különlegesebb ötletek is vannak. Érdemes az esküvői dekorációs elemeket és az esküvői ajándékokat beszerezni a DekorPlaza.hu-tól.

Amellett, hogy információkat nyújtanak, dekorációs elemként is szolgálnak

A szabadtéri esküvők esetében kiváló dekorációs lehetőséget nyújtanak a lampionok, a lámpások, a fényfüzérek, a gyertyák, a kosarak, a ládák és a vintage bútorok. Ma már kiváló minőségű lampionokat lehet beszerezni különféle mintákkal és színekkel. Ugyanez igaz a fényfüzérekre és a lámpásokra is, amelyek segítségével igazán romantikussá lehet varázsolni a esküvői helyszínt. Például a fák körbetekerhetőek fényfüzérekkel.

Az esküvői fotófal is már szinte kötelező eleme ezeknek az eseményeknek, hiszen gyönyörű hátteret szolgáltatnak a polgári szertartás során, miközben használhatóak az esküvői fotózásnál is. Ráadásul előtte az esküvőre érkező vendégek is tudnak képeket készíteni. Továbbá az esküvői kártyákról sem érdemes megfeledkezni, amelyek amellett, hogy információkat nyújtanak, dekorációs elemként is szolgálnak. Fontos, hogy tökéletesen kiegészítsék az esküvői dekorációt.

Az esküvői táblák fontos szerepet töltenek be a nagy napon

Az említettek mellett az esküvői táblák fontos szerepet töltenek be a nagy napon. Fontos, hogy passzoljanak az esküvői dekorációhoz és tartalmazzák a fontos információkat. Gyakran használt esküvői tábla például az útjelző, a köszöntő, a tájékoztató, a menü, a bárpultjelző, a helyszínjelző és a nászajándéktábla.

Arra is érdemes kitérni, hogy mit érdemes ajándékozni az esküvőre. Általában a jegyes pár viccesen belefogalmazza a meghívóba, hogy már mindenük megvan, és csupán boríték jellegű ajándékra vágynak. Ez azt jelenti, hogy vagy a menyasszonytánc alatt vagy egy kijelölt időpontban gratulálnak a vendégek és átadhatják a borítékokat.

A meglepetés ne legyen zavarba ejtő 

Érdemes különleges és vicces ajándékkal is készülni az esküvőre. Azonban ezzel mindenképpen óvatosan kell bánni, hogy a meglepetés semmi esetre se legyen zavarba ejtő vagy ízléstelen. Kedves ajándék lehet például a párra jellemző szerelmes ajándék, de izgalmasak lehetnek a képkeretek, a gyertyák vagy egy pénzfa.

A pénzfa tökéletes ajándék a boríték helyett, ráadásul már számos verzióban kapható, így biztosan meglepetésként szolgál majd a nagy napon. Amennyiben a menyasszony áldott állapotban van, a babaváró ajándékok is kiváló választásnak bizonyulnak.


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment