Lány cipő szemle: ezeket érdemes választani!

borgo.huMegállíthatatlanul itt a tavasz és kettőt pislantunk, már a nyár is megérkezett. A meleg időben biztosan a gyerekekre sem akarunk ráadni olyan cipőt, amibe befülled a lábuk, amiben nem érzik magukat kényelmesen. Ilyenkor szóba jöhetnek a szandálok, esős időben a gumicsizmák, amelyek a lánycipők kínálatában ugyanúgy megtalálhatóak, mint a nyári papucsok vagy éppen a komfortos sneakerek. 

Ebben a cikkben olyan lábbeliket mutatunk be, amelyek jók lehetnek erre a szezonra. 

A kislány cipők világa

Ahogy megjön a jó idő, mi, felnőttek is azonnal előkapjuk a nyitottabb cipőinket, amik nem melegítik a lábat, kényelmesek még az egész napos jövés-menés során is. Amikor viszont a gyerkőcökről van szó, akkor nehézségekbe ütközhetünk, hiszen a legtöbb esetben kinőtték az előző szezonban viselt surranójukat, így új után kell nézni. Szerencsére a gyártók minden évben jönnek újdonságokkal, így a Borgo.hu lány cipő kínálata idén is elég szélesre sikeredett. 

A döntés azért is nehéz az esetükben, hiszen amellett, hogy stabilnak kell lennie, nem árt, ha rugalmas, könnyen fel- és levehető, jól szellőzik, nem utolsósorban méretben is passzol a lurkó lábára. Fontos továbbá, hogy hol is fogja viselni. A hétköznapokra, otthonra, a játszótérre vagy éppen a strandra keresünk nekik új szandit vagy cipőt? A megfelelő lábbeli minden évszakban lényeges, főleg az ő esetükben, hiszen ők még könnyen esnek és kelnek. 

Lány cipők a tavaszi szezonra

A minőségi szolgáltatásai miatt népszerű Borgo.hu ma már saját cipőket is gyárt, amelyeknek kellően izgalmas a kinézetük, így feltűnőek, kiváló megoldások a gyerkőcök számára. A 2023-as tavaszi kollekció egyik újdonsága a Borgo Mountain Reverse villogó magenta gyerekcipő. A tépőzáras megoldással gyártott modell stabilan tartja a lábakat, így nem okoz problémát benne futni és rohangálni. Kiváló megoldás kirándulásokhoz, valamint esti sétákhoz, hiszen a világítás miatt mindenki látni fogja őket. 

Nagyobb gyerekeknek pedig ott van a Kid Slip fekete gyerekcipő, amely a márka új, erre a szezonra készült típusa. Az átmeneti darab jól szellőzik, belebújós megoldással készült, így könnyen fel és le lehet venni. Mutatós, így különleges eseményeken is bátran rájuk adhatjuk. A kopásálló gumitalpa gondoskodik a jó tapadásról, legyen szó bármilyen talajról vagy felületről. 

Szandik a nyári időszakra

Kislányoknak nincs jobb választás az idei nyárra, mint a Borgo Mountain Blossom rózsaszín babaszandálja. Könnyed nyári színben, tripla tépőzárral került a kínálatba. A lábbeli garantáltan stabilan tartja a kicsik lábát, emellett segít abban, hogy azt könnyen le és fel tudják venni. A bordázott külső talprész pedig gondoskodik a megfelelő tapadásról és a hatékony járásról. 

Amennyiben pedig ebből is inkább világító típust vásárolnánk, akkor a Mountain TK kivitel a legjobb megoldás. Ugyanúgy tépőzáras, mint az előző modell, stabilan tartja a bokát és a talpakat még rohangálás közben is. A világító panel pedig bírja a rendszeres használatot, egyhamar nem fog tönkremenni.


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment