Jó megoldást jelentenek-e a földig érő ablakok?

Az új építések ma már szinte elképzelhetetlenek földig érő ablakok nélkül, akár családi házakról, akár társasházi lakásokról van szó, ugyanis nemcsak modern hatást keltenek, hanem nagyszerű kilátást és rengeteg fényt biztosítanak.

Korábban a minél kisebb ablakok voltak használatban, ugyanis ezeken a nyílásokon keresztül nagy az épületek energiavesztesége, ami télen hideg, nyáron meleg lakótereket eredményezett. A korszerű nyílászárók azonban hőszigetelési szempontból is kiválóak, így beépítésükkel kellemes hőmérsékletet biztosíthatunk a lakóterekben. Kár lenne tehát kihagyni a panoráma vagy a környezet csodás látványát, amikor a nagy méretű ablakokkal az otthon kényelméből bármikor gyönyörködhetünk benne! Mire figyeljen, amikor földig érő ablakot választ családi házába?

Komfort mindenek felett

Válasszon az Ablak Outlet prémium műanyag nyílászáróiból az elképzeléseinek megfelelő kiváló hő- és hangszigetelő képességekkel rendelkező ablakokat, bejárati és teraszajtókat!

A modern épületekre a letisztultság jellemző, amelynek a szögletes vonalvezetés tökéletesen megfelel, és ez visszaköszön valamennyi műszaki megoldáson és elemen, így a nyílászáró szerkezeteken is. A padlótól a mennyezetig érő ablakok tökéletesen megfelelnek a korabeli otthonokkal szembeni elvárásoknak, ugyanis az ott lakóknak zavartalan kilátást és a helyiségeknek természetes megvilágítást biztosítanak. A kiváló hőszigetelésnek köszönhetően pedig az ablakok közvetlen közelében is kellemesen érezhetjük magunkat télen-nyáron, illetve a környezet zaja sem zavarja meg a nyugalmunkat.

Nyisson a világra!

Lenyűgöző panoráma esetén nem lehet kérdés a minél nagyobb ablakok, toló teraszajtók beépítése, de akkor is nagyszerű ötlet ezek mellett dönteni, ha a természetet szeretnénk a lakásunkba hozni. A földig érő ablakok impozáns látványt nyújtanak kívülről nézve is, de az óriási üvegfelületek révén összeolvad a kint és a bent, és egész évben úgy érezhetjük, hogy a természet is az otthonunk.

Kötelező választás azoknak, akik imádják a napfényt, azonban az enteriőr kellemes hőmérsékletének megtartása érdekében a kiváló hőszigetelő képesség mellett is gondoskodni kell megfelelő árnyékolásról.

De nemcsak bentről kifelé lesz pazar a látvány, hanem kintől befelé is, így akit zavar, hogy a szomszédok, a járókelők mindent látnak, a magánszféra védelme érdekében keressen kielégítő megoldást függönnyel, rolóval vagy más szerkezettel.

A műanyag nyílászárók tökéletesek

A korszerű, tartós műanyag ajtók és ablakok évtizedekre szóló választást jelentenek, minden igényt kielégítenek, funkcionálisan és egyéb tulajdonságaikban is nagyszerűek. A zaj- és a betörésvédelemben terén is megfelelnek az elvárásoknak.

Hő- és hangszigetelő képességükhöz nemcsak a tok- és szárnyszerkezet légkamrás kialakítása, hanem a többrétegű üvegezés, valamint a szakszerű beépítés is hozzájárul. Anyagi lehetőségeinek megfelelően válassza a kínálatból a lehető legjobbat, és élvezze évtizedekig az előnyeit!

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment