Kalitkában a bolti szarkacsapat

bevasarlokocsiTörökszentmiklóson több üzletből is lopott az a háromtagú tiszabői csapat, akiket a rendőrök elfogtak.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Arnold, M. Mária és M. Renáta tiszabői lakosok ellen.

A 21 éves férfi, illetve a 23 éves és 18 éves nők 2014. december 10-én tíz óra körüli időben Törökszentmiklós egyik áruházában a bevásárló kocsit élelmiszerrel, kozmetikumokkal, műszaki cikkekkel és vegyi árukkal megpakolták, majd a kocsit fizetés nélkül kívánták az üzletből kitolni. A biztonsági őr az áruház kijáratánál kérte a vásárlást igazoló blokkot, de ekkor a háromtagú társaság a termékeket hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

A törökszentmiklósi járőrök megkezdték a jogsértők azonosítását illetve felkutatását. A keresett férfit és társait a bejelentést követő egy órán belül a település egy másik áruháza előtt megtalálták és elfogták.

Az egyenruhások a csapat tagjainál több ruházati terméket is találtak, melyekről megállapították, hogy azokat közvetlen elfogásuk előtt az üzletből tulajdonították el. A nyomozók mindkét lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a három jogsértőt, akik cselekményüket beismerték — írja a police.hu.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment