Magyar siker a moszkvai Detektív Fesztiválon

Budapest, 2015. április 30. Szász Attila rendezõ (b2), Köbli Norbert forgatókönyvíró (b3) és Lajos Tamás producer (b4) az MTVA Kunigundai gyártóbázisán 2015. április 30-án. A három filmes szakember a 17. alkalommal megrendezett moszkvai Detektív Fesztivál játékfilm kategória fõdíját nyerték el a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra program támogatásával készült A berni követ címû játékfilmmel. Mellettük a díjátadó Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) vezérigazgatója (j) és Kollarik Tamás, a Médiatanács tagja, a Magyar Média Mecenatúra Program koordinátora (b). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szász Attila rendező (b2), Köbli Norbert forgatókönyvíró (b3) és Lajos Tamás producer (b4) az MTVA Kunigundai gyártóbázisán 2015. április 30-án.

A három filmes szakember a 17. alkalommal megrendezett moszkvai Detektív Fesztivál játékfilm kategória fődíját nyerték el A berni követ című játékfilmmel.

(Mellettük a díjátadó Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója (j) és Kollarik Tamás, a Médiatanács tagja, a Magyar Média Mecenatúra Program koordinátora (b).)

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment