Egy cég életében számos esetben fordulhat elő olyan alkalom, amikor valamilyen rendezvényt kell lebonyolítaniuk.
Ezek lehetnek akár nagyobb, sok résztvevős események, mint a családi napok, de persze sokszor csak valami kisebbre kell gondolni, mint például a munkatársak oktatása. Akármelyikről is legyen szó, szinte garantálható, hogy szükség lesz ételekre, vagy minimum kávészünet bekészítésekre.
Oktatási napok
Természetesen nincs két egyforma volumenű oktatás, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a gyártásba újonnan belépő kollégák első betanítási napjáról beszélünk, vagy éppen a vezetőség egy aktuális új ismerettel kapcsolatos továbbképzéséről. Az viszont biztos, hogy karrierszinttől függetlenül mindenkinek jólesik, ha a az oktatás szüneteiben megkínálják egy itallal, vagy esetleg valamilyen finomsággal mellé.
Nálatok sem tisztázott még a rendszer, hogy milyen ételek és italok kerüljenek az oktatási szünetekben az asztalokra vendégváróként? Az Ordit.hu segítségével pofonegyszerűen megoldhatóak a irodai kávészünet bekészítések is, éljetek a lehetőséggel!
Konferenciák
Egyes cégek komplex oktatássorozatokat vagy konferenciákat is szerveznek. Ezek általában több előadós, egész napra elnyúló rendezvények, amik akármennyire is a közönség érdeklődési körébe esnek, agyilag fárasztóak, hiszen rengeteg koncentrációt igényelnek.
Az előadások között azonban mindenkinek lehetősége adódik arra, hogy magához vegyen némi frissítőt, és esetleg valamilyen ropogtatnivalót, vagy ételt. Ezek ugyan apróságnak tűnhetnek, de nagyon sokat tudnak segíteni a hallgatóságnak, hogy kitartóan és figyelmesen tudjanak ülni még a nap/napok végén is, az előadóknak pedig lényegesen könnyebb lesz ezáltal a dolga.
Hiszen számukra sem mindegy az, hogy egy enervált, fáradt közönség számára kell beszélniük, vagy egy fáradhatatlanul érdeklődő társaságnak, akik a végén még akár kérdésekket is feltesznek.
Kapcsolatépítés
A konferenciák és oktatások egyik nagy pozitívuma a legtöbbek számára az elsajátított információkon túl, hogy remek új ismeretségeket lehet kötni, ami aztán elősegítheti a szakmai fejlődést is.
Azok a rendezvények, ahol támogatják az ilyen törekvéseket, nagyobb népszerűségnek örvendenek. Márpedig a jó étel alkalmat ad mindenkinek a kötetlen beszélgetésre.
Mi kerüljön az asztalra?
Tulajdonképpen csak a fantázia szab határt annak, hogy milyen módon szeretnétek megkínálni a vendégeiteket. Az asztalokon mindenképpen érdemes vizet és kávét, esetleg a hidegebb időszakokban még teát tartani, és ezenfelül jöhetnek az ételek.
Ezek lehetnek hidegtálak, normál és mini szendvicsek, gyümölcstálak, vagy akár sós és édes sütemények is. És természetesen azzal sincs probléma, ha kombinljátok ezeket.