Most már biztosan rend lesz Csepelen

A közbiztonságot javító térfigyelő kamerarendszert adott át Csepelen a kerület polgármestere, rendőrkapitánya és a budapesti rendőrfőkapitány.

A kerületi önkormányzat közleménye szerint hatvankét új térfigyelő kamerával, teljes rendszám-regisztrációval és kontrollal növelik tovább a kerület közbiztonságát. Borbély Lénárd Csepel polgármestere elmondta: a berendezéseket az önkormányzat vásárolta, és a rendőrség, a közterület-felügyelet használja. A csepeli önkormányzat 176 millió forintot költött a rendszer kiépítésére.

Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitány a közlemény szerint a emelte ki, hogy a kamerarendszer nagy segítséget nyújt a rendőrségnek a bűnmegelőzésben és a balesetek megelőzésében. A főkapitány megköszönte a csepeli önkormányzatnak a szoros együttműködést a budapesti és a kerületi rendőrséggel.

Az új kamerák legnagyobb haszonélvezői a csepeli polgárok, akik nagyobb biztonságban érezhetik magukat, hiszen az új kamerák kihelyezése már önmagában is bűnmegelőző hatású — jelentette ki a rendőrfőkapitány.


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment