Őrzés-védelemmel kapcsolatos munkalehetőségek Győrben és környékén

security - biztonsági őrEbbe a kategóriába sorolható minden olyan munka, amelynek során valamit vagy valakit meg kell védenünk. Beletartozik a vagyonőr, de az a villanyszerelő is, aki biztonságtechnikai eszközöket szerel össze, csak úgy, mint a személyi védelemért felelős fegyveres őr. Most a győri nyitott pozíciókból hoztunk néhány példát.

Biztonsági őr

A leggyakoribb őrzéssel, védelemmel kapcsolatos álláshirdetés az épületvédelem, amit általában biztonsági őrök látnak el vagy egyéb esetben a portások. A győri álláskereső oldalon lehetőség van egyben áttekinteni hova lehet most jelentkezni: https://gyorallas.hu/allasok/orzes-vedelem.

A biztonsági őrnek túl azon, hogy őrzi és ellenőrzi az ingatlant (járőrszolgálatot végez) komplex objektumvédelmi szolgálatot is el kell látnia, például ellenőrizni, ki lép be az épületbe, annak van-e rá jogosultsága stb.

A munkaidő beosztás szerint történik 15, illetve 24 órás műszakban, utána pihenőidő következik. Ezt a típusú munkát érvényes vagyonőri igazolvánnyal lehet betölteni. Az igazolványt egy tanfolyam keretében lehet megszerezni a sikeresen teljesített vizsgát követően.

A bérezést tekintve általánosságban elmondható, hogy piaci értékű bérezésre lehet számítani, valamint adnak cafetéria juttatást is, továbbá a Munka Törvénykönyve szerinti juttatásokat is megfizetik.

Biztonságtechnikai szerelő

Villanyszerelőket keres egy biztonságtechnikával foglalkozó cég. Tűzjelző rendszerek bekötése és tesztelése, beléptető rendszerek üzembe helyezése, kamerák kiépítése lakóingatlanon vagy ipari létesítményen, szén-monoxid-érzékelők telepítése mind-mind az új kolléga feladatai közé sorolhatóak.

A munkavégzéshez szükséges a B kategóriás jogosítvány megléte, mert a szerelések külső helyszíneken történnek. Előnyt jelent a pályázat elbírálásakor az ollós emelőre vonatkozó bizonyítvány, illetve egyéb tűzvédelmi engedély a következők közül: tűz-RWA karbantartói (füst- és hőelvezető rendszerek), jogosultság tűzgátló tömítések beszerelésére.

Amit a cég tud nyújtani az elvégzett munkáért: jó bérezés a kompetenciákhoz arányosítva, korszerű szerszámpark, próbaidő letelte után céges autó.

Portás

Portai szolgálatra vagyonőr kollégákat keresnek egy Győr-Moson-Sopron vármegyei kistelepülésre. A munkarend 24-48 órás, ami azt jelenti, hogy egy teljes nap után, amit munkával töltünk, két szabadnap jár. Várják hölgyek, illetve nyugdíjasok jelentkezését is.

A munka betöltéséhez vagyonőri igazolvány megléte szükséges. A bérezés megegyezés szerint történik.

Az őrzéssel, védelemmel kapcsolatos munkákat övezi némi titokzatosság, sok filmes jelenet is felhasználja őket. A valóságban azonban a hangsúlyt inkább a nehéz helyzetekre való felkészülésre, megelőzésre kell fordítani, de ettől függetlenül cseppet sem unalmas munkák!


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment