PayPal: extrém biztonság az Extreme Digitalnak

Magyarország vezető online műszaki áruháza ezentúl PayPalen keresztül is fogad kifizetéseket.

Áprilistól az Extreme Digital webáruházában is fizethetnek PayPal segítségével a vásárlók. A 2001-ben alakult és mára piacvezető online műszaki cikk kereskedőként számon tartott vállalkozás egyik fő ismérve a rendkívül gyors házhozszállítás, így nem meglepő, hogy a vállalat a fizetések területén is gyors és biztonságos megoldásokra törekszik.

„A PayPal rendszere nemcsak bővíti a www.edigital.hu oldalon rendelkezésre álló online fizetési módok sorát, hanem gyors és biztonságos opciót kínál az online vásárlás szerelmesei számára. A PayPal szolgáltatás bevezetésével oldalunkon a vásárlói elégedettséget és kényelmes online vásárlást célzó törekvéseink egy újabb lépését valósítottuk meg” – mondta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója

„Boldogok vagyunk, hogy ezentúl az Extreme Digital vásárlói is igénybe vehetik rendszerünket anélkül, és így anélkül fizethetnek, hogy pénzügyi adataikat ki kellene szolgáltatniuk, mint a hagyományos online fizetések esetében. Hisszük, hogy a PayPal globális tapasztalatai segítenek majd még több vásárlót elérni ennek a sikeres vállalkozásnak országhatárokon belül és kívül egyaránt. Függetlenül attól, hogy okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel fizetnek a vásárlók, csak két kattintás a folyamat ” – jelentette ki Damien Perillat, a PayPal Közép- és Kelet-Európáért felelős igazgatója.

Az Extreme Digital jelenleg Magyarország és a régió egyik vezető műszaki cikk kereskedője, 2011-ben az „Év honlapja 2011 különdíj”, illetve 2011-ben és 2012-ben is „Ország Boltja díj” nyertese. A vállalkozás Magyarország mellett Romániában, Csehországban, Szlovákiában és Horvátországban van jelen.

Biztonságos
A PayPal az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb megoldás az online fizetésre és pénzbeszedésre. A szolgáltatás felhasználói anélkül utalhatnak pénzt, hogy bármilyen pénzügyi információt megosztanának magukról, akár közvetlenül bankszámláról vagy hitelkártyáról fizetnek.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment