Közeleg a Biztonságpiac.hu jubileumi, V. konferenciája

2018. február 6., kedd, 9.00–15.30 között rendezik meg a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac Média és Kiadó Kft. 5. konferenciáját a Biztonságpiac 2017-2018 V. konferencia és kiállítást. Az esemény helyszíne a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épülete (1083 Budapest, Üllői út 82.).

A konferencia fővédnökeinek sikerült megnyerni Pintér Sándor belügyminisztert, és Simicskó István honvédelmi minisztert. A tanácskozás védnöke Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány. A konferencia társelnökei: Valenta László, a GTTSZ elnöke, Janza Frigyes nyugalmazott rendőr vezérőrnagy és Radványi Róbert, a Biztonságpiac.hu főszerkesztője.

A konferencia szervezői gazdag programot ígérnek, az egész napos rendezvényre kétszáz vendéget várnak a szervezők, itt lesz az ágazatból mindenki, aki számít. A négy pódiumbeszélgetésben több mint húszan szólalnak majd fel. Újdonság, hogy az állami szervezetek tevékenységéről szóló beszélgetésben idén először, az Alkotmányvédelmi Hivatal képviselői is részt vesznek. A program szerint a honvédség és a hadiipar prominensei ágazatuk lehetőségeiről cserélnek majd eszmét, az adatbiztonsági és biztonságtechnikai szakértők a pedig a legújabb trendeket fogják megvitatni. Számos más téma mellett témában érdekeltek pódiumbeszélgetésen fogják megvitatni az ágazat humán kihívásait.

Egy kis statisztika: a korábbi Biztonságpiac konferenciákon több mint ezer látogató vett részt, több mint ötven kiállító mutatta be termékeit, megoldásait vagy szolgáltatását. A pódiumbeszélgetésekben 140 szakmai felső vezető és szakértő mutatta be a területét, ecsetelte az ágazat gondjait és a lehetséges megoldásokat.

A konferenciával egy időben jelenik meg és szorosan kapcsolódik a Biztonságpiac évkönyv, amelyet saját kiadásban szintén ötödik alkalommal jelenik meg. Az évkönyv korábbi négy kiadványa összesen 888 oldalon jelent meg, ebből 750 oldal szerkesztőségi tartalom.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment