Mindig van egy hülye, aki úgy gondolja, hogy neki mindent szabad

Strandolók a béketáborbólA Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a budapesti férfival szemben, aki egy Balaton parti település fürdőjében nem az öltözőkabint használta az átöltözéshez és amikor ezt szóvá tették neki, szitkozódott, hangoskodott, fenyegetőzött, majd két vendéget is bántalmazott.

A vád szerint a 43 éves vádlott 2020 januárjában a balatoni fürdőben nem az öltözőben, hanem egy koedukált közös helyiségben kezdett el vetkőzni. A férfi meztelen alsótestét észlelte egy közelben tartózkodó nő és ezt szóvá is tette. A vádlottnak nem tetszett a rendre utasítás, ezért a nőt trágár módon szidalmazni kezdte, majd a nő 14 éves fiát is fenyegette és ütésre emelt kézzel az öltöző sarkába szorította, mivel a fiú sértő kifejezéssel illette.

A kiskorú sértett fenyegetése miatt az öltözőhelyiségben, majd a medencetérben újabb szóváltás alakult ki a vádlott és a fiú édesanyja között, amely azzal ért véget, hogy a vádlott mindkettőjüket a közelükben lévő pihenőágyra lökte. A vádlott magatartásának a fürdőmester fellépése vetett véget.

A pihenőágyak közé eső kiskorú sértett alkarján és hátán zúzódásos, az alkar egyéb részein pedig nyílt sebzéses sérülést szenvedett el, amelyek nyolc napon belül gyógyultak.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment