A TP-Link bemutatta a VIGI biztonságtechnikai termékcsaládját

TP-Link VIGIA TP-Link Magyarország bemutatta hálózati eszköz portfoliójának legújabb elemét, a VIGI biztonságtechnikai termékcsaládot. A családba közel hetven kameratípus, napelem panel, hálózati eszközök és videórögzítő tartozik.

A TP-Link nyolc éve rendelkezik hazai képviselettel, lakossági termékei megtalálhatók valamennyi szaküzlet polcain, vállalati termékei pedig több magyarországi egyetem, felső kategóriás szálloda vagy éppen az országgyűlési képviselők munkáját segítik. Ez utóbbi üzleti termékportfolió bővül ki 2023-ban a most bemutatott VIGI professzionális IP kamera, hálózati videórögzítő (NVR), videódekóder és napelem panel megoldásokkal.

VIGI IP kamerák minden felhasználásra

A TP-Link egyből négy fontos és népszerű IP kamera termékkategóriában is teljes kínálattal jelentkezik: Az egy helység, terem, iroda teljes belső megfigyelésére alkalmas mennyezetre szerelhető dóm kamerák vandálbiztos üveggel készülnek, szinte észrevétlenül megbújva biztosítanak áttekintést. A szintén beltéri turret kamerák a kasszák, bejárati ajtók kedvelt megfigyelői. Kültéri kivitelben pedig hagyományos csőkamerák mellett forgatható és dönthető PT kamerával is jelentkezik a gyártó.

Minden VIGI termékcsaládban azonnal elérhetők lesznek 2, 3 és 4 megapixeles modellek beépített SIM kártyával, mikrofonnal és hangszóróval fix 2.8mm, 4mm illetve kültéren nagyobb látószöget biztosító 6mm lencsével.

Videóanalitika egyszerűen

A TP-Link valamennyi VIGI IP kamerája biztosítja a ma legnépszerűbb szoftveres funkciókat: a vonalátlépés, az adott területre belépés, a tárgyelmozdítás, a rongálás érzékelését, a személyek és a járművek megkülönböztetését. Emellett képesek arcfelismerésre, riasztások küldésére, további eszközök működésének beindítására is. Az IR LED-eknek köszönhetően minden VIGI modell éjszaka is kristálytiszta, a full-color modellek esetében színes képet ad akár teljes sötétségben is. A vállalat VIGI videó menedzsment szoftvere (VMS) ingyenes, akár egy PC-re is feltelepíthető és egyszerre akár 64 kamera képét meg tudja jeleníteni egy képernyőn.

Felvételek tárolása és visszajátszása

Az IP kamerák mellett a felvételek rögzítését biztosító hálózati videórögzítők (NVR) teljes palettáját is piacra dobja a TP-Link: 4 illetve 8 csatornás VIGI modelljeire akár közvetlenül is felcsatlakoztathatók a PoE kamera modellek, de akár 64 csatornás NVR-t is választhatunk a nagyobb hálózatokhoz.

Szigetszerű telepítések

A napelem panelek és a 4G LTE kapcsolatra képes, SIM kártyát fogadó kamerák lehetővé teszik, hogy áramhálózat és fizikai adatkapcsolat nélkül is telepíthető legyen megfigyelési pont – akár egy mezőgazdasági területen vagy építkezésen is.

A most bemutatott kamerák azonnal elérhetők a magyarországi regionális raktárral rendelkező TP-Link viszonteladói hálózatában. A gyártó oktatásaiban részesült partnerek megfelelő szakértelemmel segítik a vagyonvédelmi rendszerek tervezését és beüzemelését. Minden VIGI biztonságtechnikai megoldás három év gyártói garanciával rendelkezik. A TP-Link a piacra lépés és a termékek kedveltségének előmozdítása érdekében ajánlott árait a konkurens gyártókhoz képest kedvezőbben határozta meg, így egy családi ház kamerarendszere akár egy-két százezer forintból kivitelezhető, de egy nagyobb raktárcsarnok lefedése is gazdaságosan kivitelezhető.


 

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment