Holnap rendezik a magánbiztonsági ágazat éves konferenciáját

Milyen szerepet játszanak a legújabb technológiák a magyarországi magánbiztonsági ágazatban? Mi érzékelhető a nemzetközi terrorhelyzetből a legnagyobb hazai fesztiválokon, illetve sportrendezvényeken? Milyen jövő előtt áll a hazai hadi- és védelmiipar? Milyen biztonsági trendek érvényesülnek legújabban a légi közlekedésben, illetve szállítmányozásban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszik választ adni a Biztonságpiac 2017 Konferencia és Kiállítás.

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac.hu Kft. hagyományos éves konferenciáját idén a budapesti Stefánia Palotában rendezi meg 2017. február 28-án.

Az egész napos program fókuszában a közrendvédelmi, hadi- és védelmiipar trendjei mellett a magánbiztonsági ágazat, valamint az it- és információ-biztonság legfrissebb aktualitásai állnak. A több helyszínen párhuzamosan zajló pódiumbeszélgetések résztvevői között lesznek a közbiztonságért, rendvédelemért felelős hazai szervezetek felsővezetői mellett az ágazati trendeket nem csupán követő, hanem meghatározó vállalatok képviselői is.

A rendezvény témái a biztonság fogalmának és követelményrendszerének legtágabb aspektusait ölelik fel: a rendészet korszerű és valós kihívásaira reflektáló, tudományos igényű viták mellett teret kapnak a konferencián a legfejlettebb biztonságtechnikai, illetve technológiai megoldások alkalmazásairól szóló eszmecserék is.

A Biztonságpiac 2017 konferencia kerekasztal- és pódiumbeszélgetései során a meghívott szakértők a rendészeti ágazat aktuális trendjeit, a biztonságtechnika és a magánbiztonság kapcsolatát, a rendezvény- és fesztiválszervezés legfontosabb biztonsági szempontjait éppúgy érintik, mint az it- és információ-biztonság, az adatvédelem fejlődését és legújabb követelményeit. Mindezek túl szó lesz a Biztonságpiac 2017 konferencián a légi közlekedés napjainkban jellemző biztonsági feladatairól, valamint az említett ágazatok és szektorok jogszabályi változásairól is.

A korábbi évek hagyományaihoz hűen idén is a Biztonságpiac 2017 Konferencia és Kiállítás résztvevői vehetik először kézbe a Biztonságpiac 2017 Évkönyvet, amelyben közel száz interjú, riport és szakmai cikk ad pillanatképet a magán- és közbiztonság magyarországi helyzetéről.

Kapcsolódó cikkeink

Leave a Comment